Prednosti Vakuumska stikala

Source:

Danes, vakuum stikalnih zelo hitro pridobivanje priljubljenosti. Ker vakuumskega odklopnika bolj varno in zanesljivo deluje kjer je veliko visoko število neustreznih in normalno delovanje. Pri uporabi stikala, srednje napetosti, vakuumsko stikalnih giblje od 3 do 36 KV. Delovanje odklopnika predvsem odvisen od dielektrične medij uporablja za kaljenje lok. Še eden večji ugodnost od to technology je, da je Vakuumska stikala je skoraj brez vzdrževanja.

Hitro Arc kaljenje

Med odpiranje stikov v trenutni knjigovodsko stanje, kovinske pare, ki nastaja med stike in to kovinske pare zagotavlja pot skozi katere električnega toka, neprekinjen tok do naslednjega trenutno nič. Ta pojav je znan tudi kot vakuum lok. Ta lok ugasne v bližini trenutno nič in prevodno kovinske pare je ponovno zgoščena na kontaktni površini v zadevi mikro sekund. Ugotovljeno je bilo, da je le 1 % hlapov ponovno zgoščena na lok senatna stranski steni, in 99 % pare ponovno kondenzira na površini kontaktnih iz kjer je izhlapel.

Nizko Arc energije v vakuumu

Energije, razpršili med lok v vakuumu je približno desetina olja in eno četrtino SF6 plina. Nizko porazdelitve energije predvsem zaradi nizke prekinitev čas (zaradi majhne kontaktne vrzel) in dolžina mala loka (to je tudi zaradi majhne kontaktne vrzel). Zaradi te porazdelitve energije nizke lok, Vakuumska stikala je zanemarljiv kontaktne erozije in to mu daje skoraj vzdrževanje prost življenjska doba. Prav tako je treba opozoriti, da za razstavljanje nekaterih trenutno, energijo, potrebno za vakuumskega odklopnika je najmanj v primerjavi z zraka odklopnika in olje odklopnika.

Dielektrične trdnosti vakuum

Za določen stik vrzel, zagotavlja vakuum približno osem-krat več dielektrične trdnosti od zraka in štirikrat več dielektrične trdnosti kot SF6 plina pri enem baru. Dielektrične trdnosti je tako visoka, kontaktne vrzel vakuumskega odklopnika se lahko ohrani zelo majhen. V ta majhen stik vrzel, lok kaljenje je mogoče varno zaradi visoke dielektrične trdnosti in tudi vakuum je moč hitro okrevanje po prekinitvi polno lok na polno dielektrična vrednost trenutno nič. To naredi vakuumsko stikalnih najprimernejše za prehod kondenzator.

Preprost mehanizem za vožnjo

V SF6, oljnih in zračnih odklopnika, gibanje stikov je zelo upiral zelo stisnjeni obliki loka kaljenje komoro. Vendar v vakuumsko stikalnih mehanizmov, ni noben medij, in tudi gibanje stikov je nehal manj zaradi njegove majhne stiki vrzel, zato vožnjo energijo, potrebno je veliko manjši, v tem odklopnika. Zato je preprost mehanizem pomlad pomlad je dovolj za ta stikala sistem, brez potrebe za hidravlične in pnevmatične mehanizem. Enostavnejša vožnje mehanizem daje visoke mehanske življenje Vakuumska stikala.

Od zgoraj razpravo, je skoraj jasno, da, dielektrične trdnosti vakuumsko stikalnih povrne zelo hitro in kontaktne erozija je skoraj zanemarljiv.

Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kitajska 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd