Letališča VCB plošče so dolgotrajna mehanskimi in električnimi življenje

Source:

Letališča VCB plošči uporabo ima naslednje prednosti:

Vsak vizualno preverjanje kontaktne erozije

Nizke stroške vzdrževanja

Uporabniku prijazen

Zmanjšuje tudi odmore kot zato izguba kupca minut

Najpomembnejše značilnosti

Vse komponente so ločene s seboj za , imajo kovinski list. Stopnja zaščite IP4X za notranjo uporabo in IP54/55 za na prostem aplikacij, varstvo in merjenje s številčno ali statične ali elektromagnetni metrov in releji glede kupca zahteva, stojala v ali iz razbijalec preizkusa za storitev položaj in obratno ob kubičnega vrata blokirana, mehansko I / l za preprečevanje polic ali za razbijalec pod pogojem, , iz vrste PT imajo varovalke in široko busbar oddelkov lahko višino prostora kabel.

Funkcij izdelka

Celo vrsto letališča VCB proizvodi se sprejme za zunanja oblika, vštevši:

Boljšo prilagodljivost

Kompaktna oblika

Enostavno Komisija in montaža

Višja natezna trdnost

Vsaj vzdrževanje

Nadzor kakovosti

Vrhunsko prevodnost

Nekatere parametre vodenja kakovosti teste za letališča VCB plošči vključujejo:

Napetostni preskus

Temperatura narašča test

Ni nakladanje izgube

Uspešnosti

Vse te kontrole kakovosti letališča VCB lahko organizirani preko uporabe inteligentnih testiranja instrumentov nameščen v laboratoriju za pregled izdelka.

Letališča VCB (Vakuumskega odklopnika) obsega

Obstaja veliko vrst plošč letališča VCB, ki so na voljo, ki prinaša odlične zmogljivosti. Za preprečevanje požarov tudi udarni, letališča VCB so v uporabi na območjih, kjer lahko pride do električnega krize. Te letališča VCB dobil vloge v sistemu srednje napetosti. Različne vrste letališča VCB napisani tukaj:

Zunanji plošče

Zunanji plošče pridejo z letališča VCB TVM, ki je primerna za zunanje naprave. Vsako nevarno situacijo, ki lahko nastanejo zaradi električnih Hitnost prepovedanih skozi te plošče. To vezje območje je primerno za srednje gibala električnega toka. Te plošče so trpežne, čvrst , in ponuja predstava konsistence. Poleg tega ta vezja so zelo stroškovno učinkovit.

Porcelan platirane letališča VCB

Porcelan cfant letališča VCB lahko dajo na osnove z območju, ki meji tovarne. Moč dovaja preko kabelsko škatel ali streho pušo ali kombinacija kabel in streho pušo. Ozemljitev v vseh s prekinjevalci se lahko izvede prek integral ozemljitev stikala, sMukanje blizu vrste ali skozi izdelavo zmogljivosti ali preko izdela-out ozemljitev tovornjak z trdne povezave za avtobus podajalnik ali bar strani. Teh prekinjevalci so zelo stroškovno učinkovita, kot tudi zagotavlja usklajenost uspešnosti.

Letališča VCB vozička

Letališča VCB voziček je zelo enostavno, v obratih in tudi zelo vzdržljiv. Na vozičkih so večinoma uporablja v industriji električne, kot tudi moč oskrbe.

Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kitajska 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd