Notranja plinska izolacija Metaloptična stikalna naprava XGNS2-40.5

Notranja plinska izolacija Metaloptična stikalna naprava XGNS2-40.5

1.Switchgear XGNS2-40.5 vključuje vrsto razširljive SF6-izolirane kovinske cedne stikalne naprave pri napetosti 40,5 kV. 2. Vsi živi deli primarnega visokonapetostnega kroga so v celoti zaprti v varjenem omarici iz nerjavnega jekla debeline 3 mm, kar daje majhen volumen. 3. Razklopne naprave niso podvržene vplivom okoliških pogojev, tako da zagotavlja varno in zanesljivo obratovanje ter vzdrževanje nič. 4. Lahko se integrira kot modul z uporabo plug-in razširitev busbars. Izpolnjujejo zahteve končnih uporabnikov ali omrežnih vozlišč in izpolnjujejo različne zahteve.

Product Details

1. Splošni uvod

Switchgear XGNS2-40.5 vključuje vrsto razširljive SF6-izolirane kovinske cedne stikalne naprave pri napetosti 40,5 kV. Vsi živi deli primarnega visokonapetostnega tokokroga so popolnoma zaprti v varjenem omarici iz nerjavnega jekla debeline 3 mm, kar daje majhen volumen. Stikalne naprave niso predmet vpliva okoliških pogojev, tako da zagotavlja varno in zanesljivo obratovanje ter vzdrževanje nič. Lahko se integrira kot modul z uporabo razširitvene vezne plošče. Izpolnjujejo zahteve končnih uporabnikov ali omrežnih vozlišč in izpolnjujejo različne zahteve.


2. Namen

Ta izdelek je primeren v elektrarni, transformatorski postaji in elektroenergetski postaji vrste itd.

Gre za nadzor, sprejem in distribucijo električne energije, ki jo napaja elektroenergetski sistem trifazne notranje enosmerne enosmerne enote ali dvojnega vodila s frekvenco 50 / 60Hz, nazivne napetosti 40,5 kV.


3.Tehnične zahteve

2.jpg

3.jpg


4. Zgradbe

Celotna C-GIS je modularna struktura sestavnih sklopov, integriran stroj tipičnega načrta pa sestavlja šest samostojnih ločenih prostorov, in sicer trdi disk in trikotni odklopnik, soba za odklop, kablovska soba, mehanizemska soba, naprava za povečanje navzdol in navzdol, ki je enostavno sestaviti. V visokonapetostnem delnem plinskem polju se mehansko ročno avtomatsko varjenje uporablja plošča iz nerjavečega jekla debeline 3 mm po obdelavi numeričnega regulacijskega obdelovalnega orodja z majhno varilno deformacijo in dobro zračnostjo. Nizek napetostni predel je izdelan iz visokokakovostnega valjanja s hladnim jeklom, ki ga strojno orodje numerično krmili, za varjenje pa tudi z pocinkano jekleno ploščo, prevlečeno z aluminijem, ki je strojno obdelano s strojnim orodjem za numerično krmiljenje, nato pa z visoko trdnostjo . Vsaka plinska škatla ima neodvisno opremo za uhajanje plina, ki zagotavlja zaščito osebne varnosti in gibanja opreme.

4.jpg

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za naše izdelke.

Za več informacij prosimo, da nam pišite na market@joyelectric-china.com .


Joyelectric International je profesionalna kitajska notranja plinska izolacija s kovinsko oblogo Switchgear XGNS2-40.5 distributer in agent med tiste znane tovrstne proizvajalce in dobavitelje, dobrodošli, da naročite notranjo plinsko izolacijo kovinsko obložene stikalne naprave XGNS2-40.5 iz naše tovarne in podjetja.
Hot Tags: Indoor Gas Insulation Metal-dressed Switchgear XGNS2-40.5, Kitajska, dobavitelji, proizvajalci, tovarne, podjetja, zastopnik, distributer, izdelki
Sorodni izdelki
Feedback
Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kitajska 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd